Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@08:22:18 GMT

تبعات رانندگی بدون گواهینامه چیست؟

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۰۶۷۶

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تبعات رانندگی بدون گواهینامه و رانندگان فاقد گواهینامه توضیح داد. ناطقان: سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، مسئولیت کیفری متوجه فردی می‌گردد که با دانستن اینکه می‌داند این فرد فاقد گواهینامه است وسیله نقلیه را در اختیار وی قرار داده است و در قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی ثبت نمرات منفی باعث ضبط گواهینامه خواهد شد و وسیله نقلیه اگر بدون گواهینامه رانندگی نماید خودرو به پارکینگ رفته و فرد خاطی به دادگاه معرفی می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اگر راننده‌ای تصادف کرده و گواهینامه نداشته باشد طبق ماده ۱۵ بیمه شخص ثالث، بیمه ضرر مالی را به فرد زیان دیده پرداخت خواهد کرد، ولی برای اینکه جبران خسارت نماید از فرد خاطی می‌تواند تمام و یا بخشی از دیه را که پرداخت کرده از فرد مقصر حادثه پس بگیرد.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در قانون بیمه شخص ثالث، فرد مقصر مشمول پرداخت خسارت می‌گردد یعنی اگر راننده مقصر باشد به وی خسارت تعلق میگیرد، ولی قانون گذار یک استثناء گذاشته و آنهم این است که راننده گواهینامه داشته باشد و اگر فرد خاطی گواهینامه نداشته باشد بیمه به وی دیه‌ای پرداخت نخواهد کرد.
وی افزود: در قانون مجازات اسلامی هم ذکر گردیده که کسانی هم که بدون گواهینامه اقدام به رانندگی نمایند، جرم تلقی شده و دیگر تخلف نیست و به حبس تعذیری بین ۶ ماه تا یکسال محکوم و سوء سابقه‌ای هم برای آن‌ها درج می‌گردد که در صورت رویت و توقف وسیله نقلیه‌ای که راننده آن اقدام به رانندگی بدون گواهینامه می‌نماید مانند توقیف موتورسیکلت ها، برای بار اول جریمه و یا حبس دارد و برای بار دوم ور در صورت تکرار قاضی محترم حتما حبس را در نظر خواهد گرفت. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: تبعات ، رانندگی ، بدون گواهینامه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تبعات رانندگی بدون گواهینامه بدون گواهینامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۰۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مامایی کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی ترین رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه ای داشته است.

امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره مندی فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش ماماها در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت.

لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشورهای پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ماماه ای کشور مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد:

- اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به ماماهای عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان

- ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به ماماهای عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط ماما انجام می‌شود.

- ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین لیبر

- استاندارد سازی نیروی انسانی ماما برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین لیبر و زایمان و بهره مندی تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان

- فراهم شدن امکان حضور ماما همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی

- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی.

در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

کد خبر 6095996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی/ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان